puck sparket indirekte i mål

Her vil Jacob Grumsen svare på spørgsmål om stort og småt inden for hockeyverdenen og specielt dommerfaget.

puck sparket indirekte i mål

Postby NicRMB » Tue Apr 24, 2012 2:34:55

I nattens NHL kamp mellem Ottowa og NY Rangers blev et lidt underligt mål godkendt.

Det ser i første omgang ud til at Jason Spezza sparker pucken i mål til 2-3, men han rammer faktisk ikke pucken - derimod sparker han til målmandens stav som rammer pucken så den går i mål...

Hvad siger du Grumsen, var kendelsen korrekt?

Eller bliver det godkendt fordi dommeren på isen IKKE fløjtede for interference da han sparkede til staven og denne kendelse ikke kan dømmes af videodommeren som kun tage stilling til at han ikke ramte PUCKEN med sit spark?
NicRMB
 
Posts: 11
Joined: Sun Feb 17, 2008 6:43:54

Re: puck sparket indirekte i mål

Postby Jacob Grumsen » Thu May 03, 2012 10:09:58

Hej NicRMB

Undskyld det sene svar... :oops:

Men som udgangspunkt, vil jeg sige at det er en korrekt kendelse. Da en videomåldommer ikke kan gennemse, om der er interference på målmanden ifl regel 330, casebook B-fortolkninger.
Så derfor må kendelsen gå efter hvad ON ice dommeren har taget af kendelse.


Hilsen
Jacob Grumsen
Jacob Grumsen
 
Posts: 397
Joined: Mon Jan 28, 2008 11:17:11


Return to Dommer - Jacob Grumsen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron