udskiftning af målmand

Her vil Jacob Grumsen svare på spørgsmål om stort og småt inden for hockeyverdenen og specielt dommerfaget.

udskiftning af målmand

Postby Jacob Grumsen » Thu Mar 07, 2013 5:28:12

Spørgsmål fra Søren Rølling:

Hej hockeymagasinet.

Jeg ville bare høre om i kan svare mig på et spørgsmål som lyder på den ene hold tar deres keeper ud så de spiller i overtal. Der kommer så en pause i spillet hvor de vælger at skifte målmand. Ham tar de så ud igen ( 10 sekundere efter ) for at få endnu en overtal situation. Når der så er spille stop igen. Er det så keeper 1 som går på igen. Men de siger ikke at de skifter målmand igen. Må han så godt gå på eller er det ikke målmand nr 2 som skal på igen.

Ellers super sej hjemmeside.
Forsat go dag.

Svar:
Man må ifl regel 410, udskifte målmænd når som helst, dog skal man overholde de gældende regler indenfor udskiftnings procedurerne

Venlig Hilsen
Jacob Grumsen
Jacob Grumsen
 
Posts: 392
Joined: Mon Jan 28, 2008 11:17:11

Return to Dommer - Jacob Grumsen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron