Kaste sne med målmandsstav under straffeslag

Her vil Jacob Grumsen svare på spørgsmål om stort og småt inden for hockeyverdenen og specielt dommerfaget.

Kaste sne med målmandsstav under straffeslag

Postby Queue » Sat Mar 08, 2014 2:06:35

I aftenens kamp Herning-Herlev har vi et straffeslag. Og nu kan man jo sagtens være uenige om, hvad der skete - men alle er nok enige om, at der blev scoret på det.

Men antag, at jeg har ret! Så samler Koenig lidt sne sammen inden straffeslaget starter. Og det vælger han så at støde / kaste med staven op mod Linnet måske ½ sekund før Linnet skyder og scorer.

Må han det? - og hvis ikke, hvad ville strafen så havde været, hvis dommerne havde samme opfattelse som mig - specielt, hvis der ikke blev scoret?

Det beskrevne havde bestemt ingen betydning for kampens udfald!

I øvrigt får målmændende jo en del sne, så måske betales der bare lidt tilbage :-)
Queue
 
Posts: 33
Joined: Mon Apr 04, 2011 12:09:46

Re: Kaste sne med målmandsstav under straffeslag

Postby Jacob Grumsen » Fri Mar 14, 2014 2:01:50

Hej Queue

Jeg har kun kunnet finde følgende regel i regelbogen:

regel 509, anm 4 ( i kassen)

Hvis nogen spiller fra det andet hold under udførelsen af straffeslaget generer eller distraherer den spiller, der tager straffeslaget, og skuddet som følge af denne handling mislykkes, lader dommeren straffeslaget tage om, og den fejlende spiller idømmes straf for dårlig opførsel.

Venlig Hilsen
Jacob Grumsen
Jacob Grumsen
 
Posts: 392
Joined: Mon Jan 28, 2008 11:17:11


Return to Dommer - Jacob Grumsen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron