Dommeres adfærd

Her vil Jacob Grumsen svare på spørgsmål om stort og småt inden for hockeyverdenen og specielt dommerfaget.

Dommeres adfærd

Postby Møller13 » Sat Apr 12, 2014 8:42:53

Hej Grumsen!
Under kampen Herning - Sønderjyske i fredags så jeg nogle dommere i deres officielle jakker se den fantastiske finale fra balkonen. Søren Stokfisch som jo er sportschef for SE sad vel at mærke lige foran dem. Da Sønderjyske scorede til 3-2, blev der endda sendt søde lykønskninger ned til Søren og det hele så simpelthen så hyggeligt ud!
Ishockeyfamilien er meget lille og man skal passe på den, men er det ikke forkert at dommere som dømmer finaler hyggesnakker med det ene holds direktør? :)
Møller13
 
Posts: 8
Joined: Tue Jun 21, 2011 9:28:53

Re: Dommeres adfærd

Postby Jacob Grumsen » Sat Apr 12, 2014 11:06:29

Hej Møller13

Du har fuldstændig ret at vores hockey familie er meget lille, og derfor kan det heller ikke undgåes at man støder på hinanden.
Og når dommerer kommer i div skøjtehaller, så er der ikke forskel på hvem man snakker med, det være sig fra direktører til almindelige tilskuer.

Lidt den samme diskusion der har været i mange år her hjemme, med at nu kom den ene eller anden dommer fra "hjem" byen til et af holdene... Her vil jeg henvise til OL der lige er afholdt i Sochi, her dømte dommere deres "eget" land op til flere gange, og dette er på det store verdens plan

Venilg Hilsen
Jacob Grumsen
Jacob Grumsen
 
Posts: 403
Joined: Mon Jan 28, 2008 11:17:11


Return to Dommer - Jacob Grumsen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron