Straffeslag

Her vil Jacob Grumsen svare på spørgsmål om stort og småt inden for hockeyverdenen og specielt dommerfaget.

Straffeslag

Postby Jacob Grumsen » Wed Jan 07, 2015 3:35:40

Hej

Jeg fik dette spørgsmål på andet medie, og lægger den også lige herind.

Spørgsmål:
Hej Grumsen. Lige et dommerspørgsmål : hvis det ene hold vælger at tage målmanden ud og erstatte ham med en markspiller og det modsatte hold har pucken og kommer over den røde midterlinjen og det hold som har taget målmanden ud begår en forseelse til en to minutters udvisning. Mener at så kan dommeren vælge at dømme mål til det angribende hold, da det forsvarende hold fratager en oplagt scoringsmulighed da de har deres målmand på bænken. Jeg er i tvivl om der kan dømmes mål og er det afgørende om det angribende hold er kommet over den røde midterlinje eller er kommet over blå linje og dermed er ind i angrebszonen? Håber du kan belyse dette nørdede spørgsmål som fandt sted mellem Odense og esbjeg her til aften

Svar:
Kan der ikke som jeg læser det der er skrevet ovenfor

Dog findes der en regel at hvis målmanden er skiftet med en markspiller og alle kriterier er opfyldt for straffeslag, så idømmes der mål istedet for straffeslag

men som ovennævnte, så er det en ganske almindelig 2 minutters straf


Hilsen
Jacob Grumsen
Jacob Grumsen
 
Posts: 396
Joined: Mon Jan 28, 2008 11:17:11

Return to Dommer - Jacob Grumsen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron