Rungsted og Herlev i Eliten???

Her kommer nyheder og mails der lægger op til debat
Locked
Hockeymick
Posts: 15
Joined: Thu Oct 28, 2010 10:47:10

Rungsted og Herlev i Eliten???

Post by Hockeymick » Wed Feb 16, 2011 2:31:04

Hvis Rungsted og Herlev skal have lov til igen, igen, at stille op i Eliten, må man give dem nogle hårde ord med på vejen. Nogle advarsler. Dette er 2 klubber som ligger i toppen af konkursantal. Det kan dansk ishockey ikke være tjent med. Man skider bare på alt og alle og laver den ene nye klub efter den anden og går konkurs, skylder en masse hæderlige folk penge. Nogle så mange, at de må lukke deres egne virksomheder.

Personligt mener jeg, at disse klubber bør have en klar meddelelse fra DIU, at hvis såfremt de igen går konkurs, vil der aldrig i fremtiden kunne drives professionel ishockey i de to byer.

Dette skal selvfølgelig også gælde for andre klubber/byer, hvor der har været mere end 2 konkurser. Vi må og skal have en sport, der er til, at stole på. En sport som folk tør indvestere i og en sport, som kommunerne tør satse på, så vi kan få flere klubber/byer på landkortet. Rødovre har i denne sæson vist vejen. Andre bør følge trop og finde en regulær vej gennem hockeylivet. Ikke satse og leve over evne og have luftkasteller, men være realistiske og spille med det man har og det man har råd til. I den sidste ende vinder vi alle på det.

Locked