DIU og AL-bankligaen til grin

Her kommer nyheder og mails der lægger op til debat
Locked
Mr. AaB
Posts: 29
Joined: Wed Jan 30, 2008 9:23:20

DIU og AL-bankligaen til grin

Post by Mr. AaB » Fri Jan 09, 2009 11:05:45

Er det bare mig eller er den forklaring DIU kommer med gennem deres side forklædt som et interview fra en journalist der er ansat at DIU helt til grin, så nederst saxet fra al-banksiden.

Jeg nægter at tro på at det står skrevet ned nogle steder, der er åbenlyst bare noget de har fundet på fordi der stod noget herinde og i Rødovre lokal nyt om at det var en fejl den dom de var kommet med.

De skulle hellere mande sig op og melde ud at de har dummet sig og har lavet en fejl

Derfor spillede Kesä i aftes
Pokalkampe er lig med træningskampe før sæsonen

Det har vakt undren i ishockeykredse, at Odense Bulldogs-backen Teemu Kesä kunne afsone karantænedage i pokalkampene i weekenden, når nu pokalkampene, før grundspillet gik i gang, ikke kunne bruges som spilledage til at afsone karantæne.
AL-Bankligaen.dk har i hvert fald fået flere mails om, hvordan det nu lige kunne være, at Kesä ikke skulle sidde over i de kommende to liga-kampe i stedet for pokalsemifinalen og pokalfinalen, som det endte med at være tilfældet.

Sagen kort: Kesä fik 52 (som er det rette tal i stedet for 62) strafminutter i kampen mod Frederikshavn 28. december. Den iltre finne scorede samtlige strafminutter i samme skift, og det kostede ham sammenlagt to matchstraffe og tre spilledages karantæne.

De blev afsonet i den efterfølgende AL-Bank Liga-kamp og altså i pokalsemifinalen og pokalfinalen. Det har sin forklaring, fortæller formanden for DIU’s disciplinærudvalg, Henrik Klinkvort fra Gladsaxe.

- Før sæsonen begynder, tæller pokalkampene som træningskampe, og derfor skal karantæner fra pokalkampe før sæsonen afsones i den eller de første ligakampe, forklarer han.

- Det er ganske normal procedure, og det er for undgå misbrug af mulighederne for at begå grove forseelser i kampene før sæsonen, siger Klinkvort.

- Når der er pokalsemifinaler midt i inde i turneringen, er der sket en ændring, sådan at pokalkampene tæller på lige fod med ligakampene, lyder det fra formanden for disciplinærudvalget.

Og det var altså derfor, at Teemu Kesä kunne sidde over i pokalen og i aftes igen var med i AL-Bank Liga-spillet i kampen mod Rødovre.

Eviltoasmen
Posts: 1
Joined: Wed Jul 26, 2017 9:31:39

Re: DIU og AL-bankligaen til grin

Post by Eviltoasmen » Wed Jul 26, 2017 9:33:01

Bring you some little pounds have more ideas

marionnewbury
Posts: 1
Joined: Fri Jul 13, 2018 9:05:41

Re: DIU og AL-bankligaen til grin

Post by marionnewbury » Fri Jul 13, 2018 9:20:19


Locked