Semi mod Sønderjyske

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
Corey
Posts: 174
Joined: Tue Mar 11, 2008 9:10:42

Re: Semi mod Sønderjyske

Post by Corey » Mon Mar 21, 2011 9:09:29

JoE> enig

Ishåki> SE´s ønskescenarie er jo at vi angriber, de står stærkt i defensiven, slår kontra og sætter 5 -6 kasser på en chanceløs FA.

Det er jo Marios taktik, og har altid været det - det er ikke uden grund at størstedelen af deres velvoksne budget er brugt i defensiven.

Vi er oppe imod et dyrere, breddere og bedre hold, vores eneste chance er at lukke dem ned, og så score på de få chancer vi får

Ishåki
Posts: 206
Joined: Sun Aug 31, 2008 8:15:00
Location: Frederikshavn

Re: Semi mod Sønderjyske

Post by Ishåki » Sat Mar 26, 2011 9:29:48

Hvor er jeg glad for at de i aftes fraveg det hidtidige koncept. De 2 første perioder blev der i den grad blæst til angreb, men selvfølgelig stadigvæk med stor focus på det defensive også. Jeg tror det overraskede SE en smule, for nu har vi givet dem alt initiativ i samtlige foregående kampe. Smart træk af HC, især fordi alle forhånd havde meldt ud at taktikken blev ligesom i de andre kampe. GOdt gået WH, nu gælder det så Herning, og med vores titel som ubesejret på udebane i årets PO må den første sejr i Herning i en menneskealder vel ligge lige rundt om hjørnet. Og der skal altså mindst 1 sejr til dernede, hvis vi skal allerøverst på skamlen.

Locked