Nu bliver det vist ikke værre..!

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
Locked
147
Posts: 11
Joined: Wed Sep 24, 2008 7:25:16

Nu bliver det vist ikke værre..!

Post by 147 » Wed Sep 24, 2008 8:09:43

- eller gør det?

Endnu en kamp uden spilletid til vores unge talenter..! Det var (næsten) til at forstå, hvis udlændingene havde en klasse som man ser på andre hold. Men det kan da vist ikke siges at være tilfældet... 716 tilskuere - et sølle tal - der taler sit tydelige sprog. Kun de allermest loyale fans gider se på et hold ingen kender. Det svarer sgu til at holde med Blokhus FC i fodbold :shock: ..!

Vores egne unge talenter, der har tilbragt et helt ungdomsliv i hallen, er enten udstyret med en kontrakt så de slipper for avisruter eller en såkaldt ungdomskontrakt, der intet er værd. Det giver simpelthen ikke mening! At en eller to af de fem nye, der kører en såkaldt turnus ordning mht. træning, ikke er i nærheden af debut er beskæmmende - endnu værere ser det ud mht. 4 kæden. Nedermark, Kennie og Blokhus er alle talentmæssigt klasser over det vi ser skøjte rundt derude pt. - men får de chancen og dermed muligheden for at udvikle sig - NEJ!!! Mon ikke bare det er et spørgsmål om tid før de enten smider håndklædet i ringen - eller finder alternative muligheder for at pleje deres talent. Mit råd herfra: Rejs væk, hellere idag end imorgen!

Den nuværende ledelse kører klubben direkte i afgrunden med deres arrogante holdning overfor egne spillere!!! FØJ...

Corey
Posts: 174
Joined: Tue Mar 11, 2008 9:10:42

Post by Corey » Wed Sep 24, 2008 8:42:35

Blokhus var nu på isen i hele 3. periode, endda i 1. kæden.
Jesper Jensen fik meget spilletid og Morten Lie var vel banens bedste spiller.

Vi har desperat brug for nogen point, så jeg kan godt forst vi forsøger at toppe holdet

147
Posts: 11
Joined: Wed Sep 24, 2008 7:25:16

Hvilken kamp så du?

Post by 147 » Wed Sep 24, 2008 9:13:17

Blokhus fik ET skift i 3. periode!!! Og ja, det var i 1. kæden. (Der var sikkert en der skulle p....)

At Morten Lie spiller siger vel sig selv!!!

Jesper Jensen OK...

Topper holdet?????? Hvis det er TOPPEN - kan vi lige så godt spille med "bunden"... Iøvrigt er det vel lidt tideligt at toppe holdet??? Det har været det samme i de øvrige kampe - 3 kæder!!!

AK47
Posts: 112
Joined: Thu Jan 31, 2008 9:20:50

Post by AK47 » Wed Sep 24, 2008 10:20:04

ja, nu så jeg nu også blokhus et mere end eet skifte i 3 periode igår, men lad nu det ligge.

[b]Vores[/b] hold er jo ikke decideret dårlige, men det har mødt et par gode modstandere, blandt andet i går, hold nu k... hvor synes jeg rødovre spillede godt, og at Pisar så ikke lige er i topform for øjeblikket, det gør jo ikke sagen bedre.

Men jeg synes holdet viser flot moral ved, at komme tilbage til 5-4, det var s.. flot. 8)

Og nu skal dommerne ikke have skylden for nederlaget igår, men det var godt nok heller ikke deres bedste kamp. Michael Nielsen (hedder han det) så da vist hockey, istedet for at være dommer. HVORDAN f...... kan han undgå at se skøjte ind på Rødovre 3. mål, staven i hovedet på den bette finne så han heller ikke, og så er der også lige et par andre soleklare udvisninger jævn fordelt til begge hold, som han heller ikke dømmer, uha hvor var han ringe igår, ja undskyld skal jeg måske sige også igår. :cry:
Janum sponseres af Nibe Festivalen - "Den lille fede"

Gå nu på pension Janum

3jw1n
Posts: 138
Joined: Fri Mar 07, 2008 8:34:38

Post by 3jw1n » Wed Sep 24, 2008 11:32:41

Håber da det vender snart men vi kunne vel sige os der skulle en del held til for at gøre det mod Rødovre i den stime de er inde i. Så ikke kampen så kan ikke sige om det var godt skidt eller STOR slemt. Men vi må vel se i øjnene at vi ikke "skal" vinde over hold som rødovre. Nu kommer dem vi skal kunne spille lidt med vel, altså Odense og Herlev. Vil sige at målet med en top 6 gør mig mere og mere nervøs desværre. Men vi så jo hvad der kan ske fra en 8. plads. Men vi får nok ikke "lov" til at slå en evt. Rødovre ud igen.

Corey
Posts: 174
Joined: Tue Mar 11, 2008 9:10:42

Re: Hvilken kamp så du?

Post by Corey » Wed Sep 24, 2008 11:49:30

[quote="147"]Blokhus fik ET skift i 3. periode!!! Og ja, det var i 1. kæden. (Der var sikkert en der skulle p....)

At Morten Lie spiller siger vel sig selv!!!

Jesper Jensen OK...

Topper holdet?????? Hvis det er TOPPEN - kan vi lige så godt spille med "bunden"... Iøvrigt er det vel lidt tideligt at toppe holdet??? Det har været det samme i de øvrige kampe - 3 kæder!!![/quote]

Hvor mange spiller med nr. 10 ???

Hvorfor siger det sig selv at Morten Lie spiller, han er jo en af vores egne, som du siger ikke får en chance ???, eller mener du at de alligevel gør det, bare de er gode nok.

Hvad vil du have at vi skal gøre, sætte #52, #54, #56 ind mod spillere som Aslan, Larriveé og Oliveira ??? Så vil du da for alvor få en tom hal at se efter et par kampe.

Hvis du ser på vores hold, er vi da en af de klubber der har flest spillere af egen avl på holdet, prøv at sammenligne med f.eks AaB eller SE.

Nej vi spillede ikke særligt godt igår, men det vil altså ikke blive bedre af at sætte et par uprøvede juniorer ind.

heatley37
Posts: 1
Joined: Wed Sep 24, 2008 9:49:36
Location: Nordsjælland

Post by heatley37 » Wed Sep 24, 2008 9:53:35

så må jer spørge jer om i vil prøve og vinde kampene eller ligge i bunden og få spillet de unge ind? i kan jo ikk forvente vi kører med alle de unge og vinder vel? ellers så bliv da ansat som ungdomstrænere derude og arbejd jer op hvis i er så kloge..

det bedste man kan gøre er sku og tage ud i hallen og skabe noget stemning vil os gerne vide hvornår den support gruppe kommer op? og ville der blive lavet en webshop så os på øen os kan få sendt whitehawks ting herover ?

Slagteren
Posts: 232
Joined: Wed Aug 27, 2008 1:24:27
Location: Gærum
Contact:

Post by Slagteren » Thu Sep 25, 2008 3:08:58

[quote="heatley37"]så må jer spørge jer om i vil prøve og vinde kampene eller ligge i bunden og få spillet de unge ind? i kan jo ikk forvente vi kører med alle de unge og vinder vel? ellers så bliv da ansat som ungdomstrænere derude og arbejd jer op hvis i er så kloge..

det bedste man kan gøre er sku og tage ud i hallen og skabe noget stemning vil os gerne vide hvornår den support gruppe kommer op? og ville der blive lavet en webshop så os på øen os kan få sendt whitehawks ting herover ?[/quote]

Har snakket med Jesper (fiksuperstar), og han siger at gruppen er igang men mangler og høre fra mogens/bestyrelsen omkring start osv. men da jeg snakkede med han lød der som om at han kæmpede en sej kamp på og køre den klar.

Locked