Godt Anna Pihl! Det flovt med en vagt som dig.

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
tsf
Posts: 7
Joined: Fri Oct 24, 2008 12:58:39

Post by tsf » Sat Oct 25, 2008 4:07:32

[quote="August"]Hmmm......Flade grundlag, hvor fladt er det lige? Som jeg og andre læser det, så syntes jeg det er temmeligt indlysende. Men spørgsmålet er om "WH til jeg dør" og andre inc. tør tage denne chance, og mene det er et fladt grundlag. Men det er jo op til jer. Og til det andet ? Om hvorvidt med vagt eller ej, så kan jeg ikke se det kommer denne sag ved, men som du har udtalt dig de sidste par tråde, så kan det næppe være på Frederikshavn Isstadion ellers er det nok mange år siden du har været det og hvad er grunden så stil du ikke er det længere?[/quote]

tja jeg og og en del andre var på stadionet som vagter (vi er alle fulgt uddannede vagter i modsætning til hovadparten af dem der er der nu og har alle været på stadionnet som vagter før marianne startede) indtil denne sæson hvor efter det blev for meget for os med mariannes magtliderlighed og hendes forenings (securitynord) pjat og vi valgte at stoppe er det svar nok for dig.

vis du gerne vil vide hvordan tingene rigtigt hænger sammen og hvad der er sket i gennem tiden hos vagterne på stadionet så kan du bare sige til, så kan du få dine informationer fra en der ved hvad der rigtigt sker der ude ;)

og vil lige tilføje vær gang der er en der kritisere marianne og securitynord kommer der altid en trussel om den ene eller anden politi anmeldelse, men det blir aldrig ført ud i livet.

tsf
Posts: 7
Joined: Fri Oct 24, 2008 12:58:39

Post by tsf » Sat Oct 25, 2008 4:13:00

[quote="NO98"]Samtidig vil jeg foreslå at de ting man er uenig med WH i, kan man tage med klubben. Det er ikke svært at bede direktøren om et møde, jeg er sikker på at han vil tage problemerne seriøst, såfremt der er hold i jeres utilfredshed[/quote]

det er hermed gjort og om det ændre nået tror jeg ikke men tror han vil overvåge hele marianne problemet grundigt.

WHfan
Posts: 15
Joined: Mon Sep 29, 2008 5:34:15

Post by WHfan » Sat Oct 25, 2008 9:37:02

[quote="WhiteHawks"]Så lige efter kampen idag, at Esben Nedermark gav en af vagterne tørt på. Da hun sagde til ham, at han holdt ulovligt, var svaret ellers bare, med vrede i stemmen, at der havde han holdt i samtlige hjemmekampe igennem de seneste 20 år, og det ville han også gøre de næste 20 år. Derefter gik han ellers bare, mens hun stod mere eller mindre lammet, og 10 sek. senere stod samtlige vagter ved bilen.[/quote]


Jeg gider ikke vælge side i den her debat, men vil alligevel kommentere det indlæg om Esben
Uanset om Esben har holdt på den samme plads i 20 år eller ej, hvad giver det så ham ret til at puste sig op over for en vagt og tro han er F...... konge?? Hvis hans bil holder ulovligt parkeret så skal han sgu da fjerne den uanset hvad.. Det er jo nok ikke for at irritere Esben de siger det til ham.. Han skal da overholde loven som alle vi andre gør.. Gad vide om det var hans bil de gemmen hele kampen nævnte over højtaleren? ring da efter falck hver eneste gang han holder der, om så det skal være hver eneste hjemme kamp de næste 20 år, så kan det være han på et tidspunkt bliver træt af det..

nielsen024
Posts: 36
Joined: Mon Sep 22, 2008 8:59:54
Location: nordjylland

Post by nielsen024 » Sat Oct 25, 2008 12:58:52

August det var noget af et indlæg, du kom med, det må jeg sige. Det kunne vel ikke tænkes at Anna Pihl selv er skyld i denne hetz mod hendes person. Jeg har aldrig haft konflikter med hende, men har observeret hende mange gange, og det er til at brække sig over, hvordan hun fører sig frem. Vi har en gruppe tilhængere, der skaber god stemning, som spillerne hilser på efter hver kamp, hvorfor gør de det ? Fordi de er glade for deres støtte under kampene.
Hvorfor skal det så virke som om, at Anna Pihl evigt og altid skal genere denne festlige part af tilskuerne. Klubben har for første gang fået sig en ordentlig tilhænger gruppe, der støtter holdet, er det i klubbens interesse at ødelægge det af pga små baggateller ?.
Prøv at følg Anna Pihl et par kampe kære August, så må du da forstå, at folk er ved at brække sig af grin over den tåbe, kan du ikke se det kære August, så er du sgu heller ikke helt frisk i pæren.
Det er store dele af publikum, der undrer sig under denne magt liderlige kvinde, kan få frie hænder til at lege på isstadion, det er tidligere vagter, der kommer med udsagn om, at hun er magtliderlig og skabagtig, tror du så ikke, der er en smule hold i tingene ?
Jeg kunne ikke drømme om at true med vold, men jeg forstår godt folks frustrationer.
Der har mig bekendt aldrig været uoverensstemmelser med vagter i tidligere tider, som ligner dem, vi ser nu. Det er jo nok fordi, at der er noget galt.
Kan også komme i tanke om nogen af de andrer kællinger, der leger vagter, og undrer mig dybt over, hvad fanden de kan bruges til andet end at bruge mund.
Det er pinligt for klubben, og endnu mere pinligt at det ikke kan ses af klubben, at det er en helt forkert, de har sat som boss for det efterhånden indskrænkede kontrolørkorps.
Det minder lidt om hjemmeværnet, som i høj grad består af wannabees, som blev kasseret ved sessionen.
nordjyden

Mr. Niceguy
Posts: 5
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:40:26

Post by Mr. Niceguy » Sun Oct 26, 2008 10:39:33

[quote="August"]Nu kan jeg så ikke holde mine fingere fra tasteturet længre, hvad sker der i dette forum? Kan det passe at fordi nogle laver ulovligheder, at når de så bliver smidt ud, at de så skal svine vores security folk til? og direkte trusler mod Marianne? Hvad sker der lige? Og, ja, som jeg læser den første tråd i dette emne, så bliver hun jo desideret truet med en gang flade, hvis ikke det var fordi at "WH til jeg dør" var så glad for sit sæsonkort, lad mig lige i den forbindelse gøre opmærksom på følgende :
Ved oprettelse som bruger på denne side siger man bla. ja til følgende :"[u] Du accepterer [/u]også ikke at skrive indlæg der indeholder [u]skældsord[/u], pornografiske, vulgære, bagtalene, [u]hadefulde, truende[/u], seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning [u]eller god skik[/u]. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret)". Ydermere "WH til jeg dør" så siger straffelovens § 266. "Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år." Måske om ikke du burde stille dig inde i midten af banen ved næste puckspil og låne en microfon også give Marianne en undskyldning for den udtalelse du kommer med i den første tråd. Prøv at tænke at det hun laver derude er 100% frivilligt, også sidder folk og "sviner" hende og de andre vagter til på den måde, hvad ligner det lige? Er der misundelse over at i der sviner til på denne måde ikke selv kan blive vagt, er det der den er gal, også fordi i ikke kan det, jamen, så må man da lige tage hævn på andre måder? Hvis ikke der kommer en undskyldning til Marianne og de andre security vagter, så kunne det godt ende ud med en politi anmeldelse efter overnævnte §266.[/quote]det var dælme en ordenlig smøre du kom med der, du lyder lidt som en der er meget tæt op af Anna Phil, har jeg ret eller har jeg bare ret.
Det næste er, du skal nok lige nærlæse lidt bedre før du kommer med trusler om politi anmeldelse, før du er [u]helt[/u] sikker på du kan bakke dem op.

Alle de der halvhjernede tomme trusler, om uuhh politi anmeldelse er faktisk lidt trætende, at både høre på og læse om.

jeg ser mig selv som en rimelig afslappet fyr, der også har arbejdet som vagt der ude, men skred også pga. Anna Phil og hendes slængs Magt-trip og dannelsen af den latterlige forening SecurityNord bare for at slippe for skattefar og køre pengende direkte ind på hendes egen konto. fy for satan....
nu bliver jeg nok politianmeldt:-)

bulle
Posts: 3
Joined: Thu Oct 09, 2008 7:54:12
Location: FREDERIKSHAVN

Post by bulle » Sun Oct 26, 2008 11:01:09

I fredags i kampen mod Odense, kom der pludselig 2 vagter op til min kammerat FL. De sagde at han skulle følge med dem udenfor, hvorpå han meget overrasket spørger hvorfor??
Jo, Anna Pihl havde set en mand med kasket på, der havde kastet et ølkrus ned på isen,Nu var det sådan at FL stod med en kop kaffe, og slet ikke havde drukket øl, da han var kørende i bil. Han protesterede på det krafiigste, og sagde flere gange, at han ikke drak øl, men Pihlen var sikker på at det var ham, FOR HAN HAVDE EN KASKET PÅ. Der stod så 4-5 andre i nærheden, som også havde kasket på. Først da en mand der stod et par rækker oppe, siger til vagterne, at det er den forkerte mand de har fat i, slipper de FL. Ikke så meget som en undskyldning kommer der. De snakker så med manden igen, og han udpeger så ham der åbentbart var skyldig?, og vagterne går hen til personen, hvorefter der en en del store gloser mellem manden og vagterne. Vagterne går herefter deres vej, og intet yderligere sker ved situationen.??
Flot klaret Anna Pihl og Co.
Jeg har tidligere spurgt ledelsen i White Hawks, hvordan en person der er invalidepensionist, kan få et dørmandsbevis. Anna Pihl må jo have et??
Men jeg har aldrig fået svar??
Jeg er selv tidligere dørmand, med 18 års erfaring, samt tidligere bestyrelsesmedlem af Danmarks Dørmandforening, og jeg har aldrig hørt om, at der kan udstedes et bevis til en person i den fysiske tilstand, men tiderne har måske ændret sig???
Måske kan tsf hjælpe med et svar herpå, du må da vide om hun har beviset eller ej??

Kom så drenge, op på hesten igen.

WH til jeg dør
Posts: 14
Joined: Sun Oct 19, 2008 11:13:56
Location: 9900 Frederikshavn

Nice

Post by WH til jeg dør » Sun Oct 26, 2008 11:17:01

Så står jeg da heldigvis ikke alene med min frustration. Jamen evt, man skulle sende en ordentlig røvfuld mail, til Elendige Nord A/S og forhøre sig om et møde. For der jo åbenbart mange episoder der kommer frem i lyset nu, hvilket er ret godt!
Nu mangler jeg bare og høre fra August, politiet har ikke været her endnu, og har navn og adresse klar til ham, Hvor bliver han af? :O
Henrik som tr;ner, saa kan man da ligesaa godt droppe Ishockey i Frederikshavn :D

tsf
Posts: 7
Joined: Fri Oct 24, 2008 12:58:39

Post by tsf » Sun Oct 26, 2008 11:38:35

[quote="bulle"]I fredags i kampen mod Odense, kom der pludselig 2 vagter op til min kammerat FL. De sagde at han skulle følge med dem udenfor, hvorpå han meget overrasket spørger hvorfor??
Jo, Anna Pihl havde set en mand med kasket på, der havde kastet et ølkrus ned på isen,Nu var det sådan at FL stod med en kop kaffe, og slet ikke havde drukket øl, da han var kørende i bil. Han protesterede på det krafiigste, og sagde flere gange, at han ikke drak øl, men Pihlen var sikker på at det var ham, FOR HAN HAVDE EN KASKET PÅ. Der stod så 4-5 andre i nærheden, som også havde kasket på. Først da en mand der stod et par rækker oppe, siger til vagterne, at det er den forkerte mand de har fat i, slipper de FL. Ikke så meget som en undskyldning kommer der. De snakker så med manden igen, og han udpeger så ham der åbentbart var skyldig?, og vagterne går hen til personen, hvorefter der en en del store gloser mellem manden og vagterne. Vagterne går herefter deres vej, og intet yderligere sker ved situationen.??
Flot klaret Anna Pihl og Co.
Jeg har tidligere spurgt ledelsen i White Hawks, hvordan en person der er invalidepensionist, kan få et dørmandsbevis. Anna Pihl må jo have et??
Men jeg har aldrig fået svar??
Jeg er selv tidligere dørmand, med 18 års erfaring, samt tidligere bestyrelsesmedlem af Danmarks Dørmandforening, og jeg har aldrig hørt om, at der kan udstedes et bevis til en person i den fysiske tilstand, men tiderne har måske ændret sig???
Måske kan tsf hjælpe med et svar herpå, du må da vide om hun har beviset eller ej??

Kom så drenge, op på hesten igen.[/quote]

jeg må desværre skuffe dig for hun har faktisk dørmandsbevis/kort men det er ikke alle der ude der har, selv om de står i security trøjer :?

bulle
Posts: 3
Joined: Thu Oct 09, 2008 7:54:12
Location: FREDERIKSHAVN

Post by bulle » Mon Oct 27, 2008 8:08:07

Tak for svaret tsf.
Det er mig en gåde, at hun kan få det bevis, når hun nu engang har de skader som hun har.
Måske skulle jeg lige tage kontakt til mine tidligere kollegaer i Danmarks Dørmandsforening, og høre deres mening herom.
Jeg vender tilbage.

KBH
Posts: 185
Joined: Thu Apr 17, 2008 1:22:45
Location: København

Post by KBH » Mon Oct 27, 2008 9:31:59

Den her tråd er da fantastisk!

Ud fra trådens popularitet at dømme er det nemt for WH at gøre fans´ene glade - glem alt om nye spillere men send "Anna Pihl" på porten - så kan publikum næsten ikke få armene ned
:lol:

Locked