Page 1 of 3

Farvel Spanhel

Posted: Fri Oct 24, 2008 9:29:47
by WhiteHawks
Ved godt han har været diskuteret i mange af de andre indlæg, men undskyld mig, så er jeg ved at være rigtig godt træt af at se på den mand, og hvad jeg kan høre på flok der står rundt omkring mig er jeg ikke den eneste. Jeg vil 10 gange hellere give en af de unge spillere chancen, her kan man trods alt godt accepterer, at de laver en fejl i ny og næ. Når jeg tænker på hvad vi ellers har sendt hjem, er det for mig, fuldstændig uforståelig at den darling forsat får lov at skøjte rundt. 1 assist i 12 kampe vor herre bevares....!

Vil gerne høre jeres meninger, og begrund gerne jeres svar, så vi kan få en saglig debat.

Posted: Fri Oct 24, 2008 9:38:11
by Corry Perry
Ja, ud med ham! Jeg har troet på ham lige siden sidste sæsons slutspil, men den mand kan altså bare intet. Sådan er det bare!
Hver eneste puck bliver skudt lige i sækken på målmanden udefra den mest spidse vinkel.
Så ville Corey have været langt at foretrække.

Posted: Fri Oct 24, 2008 10:15:19
by #12
Nej - jeg synes ikke han skal ud.

Læs de andre indlæg, og så ved du hvorfor. Har snart ikke flere argumenter :)

Posted: Fri Oct 24, 2008 10:34:00
by Ilya Dubkov
Ingen tvivl om, at Spanhel har nogle kvaliteter, men vi kan bare ikke bruge ham på vores hold.

Spanhel, tak for denne gang, jeg håber du finder en ny klub, som vil satse på dig.

Posted: Fri Oct 24, 2008 11:15:25
by AK47
Spanhel skal da i hvert fald ikke have han kontrakt forlænget, men vi må vel leve med ham sæsonen ud, han skal jo nok have sin løn. :cry: :cry:

Posted: Sat Oct 25, 2008 8:45:18
by KBH
Jeg vil ikke skrive min mening, så bliver #12 bare sur :lol:

Jeg vil nøjes med at stemme!

Posted: Sat Oct 25, 2008 11:42:48
by Corry Perry
[quote="AK47"]Spanhel skal da i hvert fald ikke have han kontrakt forlænget, men vi må vel leve med ham sæsonen ud, han skal jo nok have sin løn. :cry: :cry:[/quote]

Vi skal også leve med ham den næste sæson..

Posted: Sat Oct 25, 2008 11:49:40
by Mogens Andersen
Er Spanhel værd at satse på længere.

Nej, og han har aldrig været værd at satse på.
Der bliver fyret en topscorer hvert år, men en uduelig spiller, der ingen point laver, kan vi åbenbart godt bruge.

Posted: Sat Oct 25, 2008 12:27:36
by Jeff Corey
jeg kan heller ikke se hvad den mand laver i denne klub, han har haft chancen i snart tre sæsoner, og har ikke vist det mindste af det der står på hans CV!

Jeg vil næsten hellere have at de betaler ham ud af sin kontrakt, og giver en af de andre chancen, eller henter en ordenlig udlændning (sorokins:))..

Posted: Sat Oct 25, 2008 1:13:40
by nielsen024
Fyr den mand omgående, han er hammer elendig. Har ikke noget i mod ham personligt, men vi kan ikke bruge penge på sådan en elendig spiller. Han trækker i den grad holdet ned, han oser af negativitet og elendighed. Bænk ham, smid ham ud...gør et eller andet. 12 kampe og 1 sølle assist...Manden skulle forestille at være en af de bærende udlændinge.
Ja når man taber, så kommer negative indlæg, så spar mig for alt det ævl om, at folk er negative. Det er ingen social forening, det er en proffesionel ishockey klub. Jeg kommer for at se mit hold spille ishockey, de sidste to hjemmekampe har været så elendigt. Få for fanden da fat i en back, vores forsvar er så åben som et skydetelt, og byt så nogle af de udlændinge ud. Man kan sgu da ikke falde på halen for, at de laver et par point i hver 5 kamp, fordi de engang har været et stort navn.
Fedt nok med sejren i Rødovre, men skal vores elskede hold til for eftertiden kun at grave sig ned og spille pindsvine hockey. Det vil glæde mig med et hold, der også kan skabe kampen, og ikke bare stille alle mand i forsvaret og håbe på kontra. Det holder ikke. Havde man rystet posen med de udlændinge, tror jeg vi havde set et anderledes hold.