Jannik Hansen

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
Locked
Corey
Posts: 174
Joined: Tue Mar 11, 2008 9:10:42

Jannik Hansen

Post by Corey » Wed Oct 29, 2008 10:44:27

Ja han er god, men hvad har han med WH at gøre ?

Jo vores nuværende træner har såmænd haft en afgørende finger med i hans udvikling :)

udpluk fra Sporten.dk

Flugten til Malmø var ren desperation og skyldtes den daværende Rødovre-træner, finnen Heikki Mälkiä, som nu er i Frederikshavn. Han troede ikke rigtigt på den 17-årige højre wing og gav ham stort set ingen spilletid. Sådan kan man tage fejl.

se evt. hele artiklen her:
http://www.sporten.dk/ishockey/usa-nhl- ... t-tilfreds

jogl
Posts: 71
Joined: Mon Aug 25, 2008 4:54:10

Post by jogl » Thu Nov 27, 2008 1:07:49

Corey,
Sjovt nok var der ikke nogen der kommenterede på dit indlæg. Selv trak jeg lidt på smilebåndet, og tænkte måske på det samme som dig???
Holdet scorer ganske enkelt ikke nok mål. Men så er det da godt at de folk som ikke fik chancen på Vores hold (Fanduls og Reeder) har stor succes i andre klubber.
Reeder fik ikke nogen god start da han vendte hjem til USA. Men manden var jo heller ikke i kampform. Det havde han ganske enkelt ikke fået chancen for at komme, da Vores meget dygtige og kompetente træner fandt ham for dårlig. Nu er han kommet i gang, og har lavet 17 point i 15 kampe.
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... ?pid=65971
Jeg syntes simpelthen at Heikki er en katastrofe!!! Hans taktik virker kun de kampe hvor Pisar yder over evne. Jeg ser absolut ingen fremtid i den træner. Håber at han kun får 1 sæson i klubben.
Det var ikke Heikki der vandt sølv til WH sidste sæson. Det var Sorokins!!!

Locked