Silly Season

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
Munk
Posts:60
Joined:Mon Sep 29, 2008 5:31:09
Location:Frederikshavn
Silly Season

Post by Munk » Thu Feb 26, 2009 12:06:15

Lidt tidligt at starte "Silly Season", men hvad siger I til rygterne om Deschatelets og Calder. Umiddelbart ser de fine ud i mine øjne, men det er jo begge forwards.

Det er svært at få det til at gå op med grænsen på de 8 udl.:

Backs
1 - #44 Birnstill
2 - #2 Martin (go' mand, men måske tid til udskiftning)
3 - Ny mand med et drøn af et slagskud please...

Forwards
4 #21 Dubkov (er i mine øjne stadig en af de vigtigste spillere i WH)
5 #19 Davidson (måske viser han sig for dyr?)
6 - Deschatelets?
7 - Calder?

goalie
8 - Måske en udlænding?

Har vi ikke kontrakt med både Spanhel og Jokinen? Det bliver spændende at se hvordan den kabale skal gå op?

stoke city
Posts:13
Joined:Sat Oct 18, 2008 5:08:04

Re: Silly Season

Post by stoke city » Thu Feb 26, 2009 1:55:37

1 Mike Martin (kontrakt)
2 Steve Birnstill (kontrakt)
3 Tomi Jokinen (kontrakt)

4 Martin Spanhel (kontrakt)
5 Ilya Dubkov
6 Sylvain Deschalets
7 Adam Calder

evt. ny Goalie

jo da, det går sgu da op.

Jeff Corey
Posts:53
Joined:Wed Jan 30, 2008 11:30:52
Location:Frederikshavn

Re: Silly Season

Post by Jeff Corey » Thu Feb 26, 2009 3:17:40

Matt Davidson er den dyreste udlænding i truppen i år, så jeg ved ikke om man vælger at beholde ham. Ellers ved jeg, at de gerne vil beholde Jokinen, Dubkov og Martin.

Det ville ikke være dumt at få både Calder og Deschatelets til klubben, men jeg tror det bliver meget svært, hvis de også beholder Dubkov, da det nok bliver en ret dyr trio.

Men ellers synes jeg det er godt de har kontrakt med Brinstill, Martin, og forhåbentlig også beholder Matt Davidson. Ham og Dubkov er svære at erstatte.

ForzaWH
Posts:54
Joined:Mon Oct 06, 2008 7:57:59
Location:Frederikshavn

Re: Silly Season

Post by ForzaWH » Thu Feb 26, 2009 5:25:46

Den engelske liga er simpelthen ikke god nok, til at jeg jubler bare fordi vores træner lige har kigget på et par stykker der ovre :?

Jeff Corey
Posts:53
Joined:Wed Jan 30, 2008 11:30:52
Location:Frederikshavn

Re: Silly Season

Post by Jeff Corey » Thu Feb 26, 2009 10:08:00

Præcis ForzaWH!

- Men hvis du kigger på Sylvain så har han både været i Italien, og i Danmark, hvor han jo altså nok har kunnet følge med, siden han har lavet 18 point i 24 kampe for AaB's mandskab.

- Calder har spillet 14 kampe i Allsvenskan med 9 point til følge, som jo for sig er okay. Men hvis du kigger på andre tidligere Whitehawks' spillere, som fx. Dan Ceman. Han kom til klubben fra den bedste engelske række EIHL (samme som Calder), hvor han jo har haft under 1 point pr. kamp i snit.

Så jeg ved ikke helt om man kan bruge det til noget, det har også noget at gøre med, om spillerne føler sig godt tilpas i den liga de kommer til. Der er flere udlændinge der er kommet til Danmark, uden et impornerende CV, og alligevel producere udemærked, bla. Brinstill.

WHawks
Posts:148
Joined:Mon Sep 01, 2008 6:23:46

Re: Silly Season

Post by WHawks » Thu Feb 26, 2009 10:21:02

Man kan jo også kigge på RMB import fra EIHL, McAslan er vel lidt af et flop, men Pete Campbell er vel noget af en succeshistorie selvom han er gået lidt i stå på det seneste. Begge de to spillere lavede væsentligt færre points i EIHL end Calder (Campbell med noget færre kampe), der dog nok må siges at spille på EIHL's klart bedste offensive hold. Deschatelets placerer sig midt imellem men spillede på et dårligt hold i sidste sæson, i denne sæson er han så hos Calder i Blaze.
Så vidt jeg husker var det også oprindeligt Calder, RMB var ude efter, men hans kone blev syg og han forlængede derfor i stedet med Coventry Blaze, i øvrigt så vidt jeg husker i to sæsoner så han er formentlig ikke en mulighed desværre.

Ja EIHL er en noget ringere liga end den danske, men det betyder ikke at der ikke kan være gode spillere i ligaen. Men som med Reeder så siger 100+ points ikke så meget om hvad han kan præstere på et højere niveau....hvis den danske liga altså holder et niveau der er så forfærdigeligt meget bedre end EIHL næste sæson ;)

Ishåki
Posts:206
Joined:Sun Aug 31, 2008 8:15:00
Location:Frederikshavn

Re: Silly Season

Post by Ishåki » Sat Feb 28, 2009 10:40:25

Det er lidt komisk at man allerede ser frem på næste sæson - playoff er lige begyndt, ja nogle vil hævde at sæsonen først begynder nu. Der er forbavsende lidt fokus på den igangværende serie FWH-RMB også inde på disse debatsider. Og prøv engang at se på tilskuertallene: ca. 1100 både i Rødovre og i Frh - ikke just tal der indikerer interesse omkring slutspillet. Der burde da for søren have været mindst 2000 i torsdags, hvis det ikke er nu hvornår er det så lige man skal gå til hockey (indrømmer at jeg ikke var der selv, skyldes helt og holdent den forpulede balkon - venter til en evt. finaleserie...).

KBH
Posts:185
Joined:Thu Apr 17, 2008 1:22:45
Location:København

Re: Silly Season

Post by KBH » Sat Feb 28, 2009 10:52:31

Ja MEGET skuffende tilskuertal!

Nu så jeg torsdag for første gang den nye balkon - jeg har aldrig set sådan en gang amatørbyggeri i nordeuropa før!! :shock:

Søjlerne er der ikke noget at gøre ved, men jeg håber da, at fronten på balkonen bliver lavet om fra krydsfiner til plexi eller hærdet glas, så den minder om den på den modsatte side. Storskærmen er heller ikke mere synlig fra ståpladsene :?

Jeff Corey
Posts:53
Joined:Wed Jan 30, 2008 11:30:52
Location:Frederikshavn

Re: Silly Season

Post by Jeff Corey » Sat Feb 28, 2009 1:37:01

Ishåki wrote:Det er lidt komisk at man allerede ser frem på næste sæson - playoff er lige begyndt, ja nogle vil hævde at sæsonen først begynder nu. Der er forbavsende lidt fokus på den igangværende serie FWH-RMB også inde på disse debatsider. Og prøv engang at se på tilskuertallene: ca. 1100 både i Rødovre og i Frh - ikke just tal der indikerer interesse omkring slutspillet. Der burde da for søren have været mindst 2000 i torsdags, hvis det ikke er nu hvornår er det så lige man skal gå til hockey (indrømmer at jeg ikke var der selv, skyldes helt og holdent den forpulede balkon - venter til en evt. finaleserie...).
Nu du selv siger det Ishåki, det er nu man skal gå til ishockey.. Sjovt nok du ikke selv kommer så, man behøver jo ikke ligefrem stå oppe på den lange tribune for at kunne se ishockey. Og nu citere jeg bare hvad du har sagt -
" hvis det ikke er nu hvornår er det så lige man skal gå til hockey (indrømmer at jeg ikke var der selv, skyldes helt og holdent den forpulede balkon - venter til en evt. finaleserie...)" Hvor mange gange de sidste 10 år, har Frederikshavn været i en finale? Det er sgu ikke meget du kommer ud at se hockey, så se dog at komme derud nu, hvor de har brug for støtten!!!

Ishåki
Posts:206
Joined:Sun Aug 31, 2008 8:15:00
Location:Frederikshavn

Re: Silly Season

Post by Ishåki » Sat Feb 28, 2009 1:56:07

Som tidligere sagt: så længe den balkon er der, udvælger jeg kun de store kampe - dvs. nok kun en 2-3 stykker pr. sæson.
Og iøvrigt kommer jeg overhovedet ikke for at støtte, men udelukkende for at SE ishockey -hvilket er blevet en umulighed med de mange søjler. Heldigvis har den kære direktør jo udtalt, at det er dem på balkonen som giver til driften, og ikke os almindelige tilskuere, så et par stykker fra eller til gør vel ikke så meget...

Men godt set Jeff at der var modstridende udsagn i mit tidligere indlæg - men det var nu helt bevist. Iøvrigt synes jeg stadig det var et skuffende tilskuertal - mon det kan skyldes den nye balkon, jeg håber det faktisk. Det bedste ville være at det gennemsnitlige tilskuertal ville få et hak nedad på yderligere et par hundrede - så kunne de jo spørge sig selv hvad årsagen er...

Locked