Mangler vi en back eller to?

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
Peter Jensen
Posts: 34
Joined: Wed Oct 15, 2008 5:40:03

Mangler vi en back eller to?

Post by Peter Jensen » Wed Feb 03, 2010 12:49:52

Efter gårsdagens herlige sejr, er der nu alligevel et par minusser...

Den unge back Rasmus Christiansen, er på isen gennem hele kampen. Som jeg ser kampen har han ikke helt kræfterne til at spille for fuld udblæsning en hel kamp... Han halser stort set hele tiden bagefter modstandernes angribere, og har som kampen skrider frem en evne til, at stå det rigtige sted, på det forkerte tidspunkt! Jeg synes måske, at han burde skånes lidt, så han han kan få den nødvendige luft. Samtidig kan der blive plads til Mark Müeller Larsen...

Der var en af mine sidemænd på Iscenter Nord der i går, sagde følgende: Hvorfor trækker han i sit udstyr hver dag? Det kan da ikke betale sig.... Så langt vil jeg ikke gå, men han burde måske sidde et skifte eller to over, så han kan komme til kræfter?

Peter
Last edited by Peter Jensen on Wed Feb 03, 2010 1:05:25, edited 1 time in total.

AK47
Posts: 112
Joined: Thu Jan 31, 2008 9:20:50

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by AK47 » Wed Feb 03, 2010 12:56:35

Peter, du er da blevet så diplomatisk på dine gamle dage.

Du mener bare til er mangel på kræfter, der gør, at Rasmus gang på gang hænger efter, det er fordi han ikke får de pauser han har brug for. Tja, det kan godt være, men så kunne det jo være, han skulle have lov til at sidde lidt på bænken og se lidt hockey, mens et par af de yngre løber lungerne ud på isen. Så kunne det jo også være kan kunne se, at han til sommer skal løbe, løbe og løbe, så han kan klare at komme hen til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og måske også få overblik til at lægge en pasning til en medspiller.

Jo du har nok ret, det er nok bare mangel på kræfter :shock:
Janum sponseres af Nibe Festivalen - "Den lille fede"

Gå nu på pension Janum

Ilya Dubkov
Posts: 54
Joined: Wed Oct 22, 2008 4:17:07

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by Ilya Dubkov » Wed Feb 03, 2010 1:02:59

Vi kan hvis roligt konstatere at Rasmus ikke har evnerne til at spille i Al-Bankligaen.
Har netop genset kampen fra i aftes på tv, og kan der kun se én god aktion fra Rasmus, udover de gange han kørte til udskiftning.
Manden er jo direkte livsfarlig at have inde på isen. Hans tvær-afleveringer og hans manglende fysik både ved banderne og inde foran mål, er jo til at få dårlige nerver over.
Nej lad Mark få noget mere spilletid. Knægten har ikke fortjent en bænkeplads efter hans fornemme præstationer i dec. og Januar.

Prabakah
Posts: 7
Joined: Wed Jan 27, 2010 11:19:43

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by Prabakah » Wed Feb 03, 2010 2:17:38

Måske vi skulle sende et link til Henrik Christiansen med denne tråd, eller den forrige eller indlæggene på TV2sport.dk eller kanalfrederikshavn.dk, hvor det efterhånden er blevet hverdagskost at læse om #9's manglende evner på isen. Hans far er tilsyneladende den eneste som ikke kan indse, at knægten er håbløs. Udover dårlig fysik, så kan han ikke lægge en pasning over mange meter (ca. 5 meter) og han har aldrig lavet noget som minder om en tackling. #28 skal på isen. Han kæmper da for sagen og har gjort det godt og selv om man ikke er stor, så kan der jo godt tackles igennem. Meyer satte fx 2 gedigne tacklinger på J.Duus indenfor et 1 minut i kampen mod Rødovre i sidste uge.

Vil også gerne se noget mere til C. Nordentoft på isen. Der sker sgu noget, når han kommer ind og han har tilsyneladende al den energi og fysik som #9 er blottet for. Ved godt at de spiller to forskellige pladser, men Nordentoft viser da fight, gejst og god moral.

I Tv2nords serie ishockeydrengene fra i søndags kan man også høre M.Grey skælde #9 ud for at sit spil og i kampreferatet fra i går får han også hårde ord med, så jeg håber at en eller anden i EliteNord vil gå ned i omklædningsrummet og rykke skyklapperne af HC, så han også kan se at hans søn bare ikke er god nok til 1. holdet.

chappy 22
Posts: 6
Joined: Sat Jan 16, 2010 4:10:22

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by chappy 22 » Wed Feb 03, 2010 4:16:52

Det er simpelthent utroligt hvad angår WH #9. Han har de længste skift, han er på i boxplay, ligesom overtal, ja der kører vedkommende rundt, som en vingeskudt and.
Hvad dælen laver han egentligt på holdet pt ??? Måske skal man give ham noget styrke i skulderne, henover sommeren, man skal godtnok kigge flere kampe igennem for bare at finde en takling fra ham. Sørgeligt at han skal tage istid fra Mark Larsen,og ligeledes Mathias Larsen, der er da talenter nok på back pladserne, hvorfor h....... så ikke også bruge dem. Ok Mark har jo skrevet kontrakt for 2 år, så lad dog bare ham blive sat af holdet.
Hvad fanden forgår der i hovedet på både træner og direktør i WH.
Jeg garantere at C.Nordentoft er millimeter fra ligeledes at forlade klubben, han bliver da også p...... op og ned af ryggen af HC.Sørgelig udvikling.
Kennie var topscorer i ungdom afd. hele vejen op gennem rækkerne, og den næstmest scorende lige efter Kennie var, ja C.Nordentoft. Det kan lige passe at de rejser begge to, herlig udvikling i klubben. Men hvad f...... vi omskoler da bare #9 til angriber, så kan han jo spille inde konstant.
Lad nu for pokker talenterne, dem der er tilbage, spille noget mere, i stedet for at få træfliser i r.....
PS hvad skete der lige i Reinert kæden, jo han fik jo den makker der kunne spille ham, istedet for Højbjerg, som jo kører og kører ud i banderne. Dejligt Thomas, det var det bedste der kunne ske, for dig og tilskuerne.
Tror Radim og Mike, gav dig 4-5 målchanser, dem plejer du jo ikke at få, så det var nok derfor nogle af dem lige manglede det sidste, godt gået til Jeres kæde også. Det er spændende hvem kommer i kæden til næste gang, de gik jo næsten for godt :wink: :wink: :wink:

Peter Jensen
Posts: 34
Joined: Wed Oct 15, 2008 5:40:03

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by Peter Jensen » Wed Feb 03, 2010 4:50:50

Nu skal vi heller ikke male fanden på væggen :wink: Bortset fra, at # 9 er lidt uheldig som ovenfor beskrevet, synes jeg at træneren og holdet har gjort det fantastisk. Der er nu en gang ikke plads til alle talenterne samtidig.

Peter

Skytten
Posts: 193
Joined: Mon Sep 01, 2008 7:28:23
Location: Frederikshavn

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by Skytten » Wed Feb 03, 2010 6:13:44

Nogen slår ikke helt til endnu, og faktisk skal holdet jo heller ikke toppe i år, men kritikken er sagligt på plads, men lad os undgå at svine træneren eller sønnen til det tjener intet formål. Rasmus skal nok blive bedre og faren bliver vel mere nuanceret med tiden, men strengt taget, så har holdet jo gjort det over al forvetning. Kan vi få de gl helt op i 5 gear og bruge de unge rigtigt og fornuftigt, så skal det nok gå.
Skal vi stå distancen lidt i PO så kræver det en 3 eller 4 plads i grundspillet, for vi kan jo desværre ikke vinde på udebane... :?

Fisker Joe
Posts: 34
Joined: Wed Jan 27, 2010 7:20:16

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by Fisker Joe » Thu Feb 04, 2010 9:01:10

Det er jo sole klart hvem senior Christiansen satser på , og de andre er sådan set egentlig statister. sådan har det været med Henrik Christiansen altid, at hvis man ikke lige er i kridt huset så er man ikke inde om holdet.
Ma og Mi Højbjerg og Thomas S samt meyer satser man på , når man havde en blokhus, Kennie og Nordentoft der har et par år mere på bajen. Jeg syntes specielt de 3 først nævnte endnu er for unge - og de ville have ligeså godt af at spille 1 div og u20 som de har af at spille på eliten.

Man satser allerede nu for meget på nogle få som jeg ser det. og dem der ligger i periferien får reelt ikke chancen, selvom de på sigt kan blive bedre end dem der er gode lige nu :twisted:

Ishåki
Posts: 206
Joined: Sun Aug 31, 2008 8:15:00
Location: Frederikshavn

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by Ishåki » Thu Feb 04, 2010 3:44:42

Problemet er vel at tvillingerne forventes at fortsætte i Sverige, ligesom Meyer og Frederik A.
Og hvad med feks en Jesper J - er der noget med at hans 3-årige ungdomskontrakt udløber efter denne sæson...?
Måske nogle af de utålmodige alligevel skulle være blevet - uanset om de er trænerens kop te eller ej - for lige pludselig bliver der garanteret brug for nye talenter på eliten.

WH-fan
Posts: 2
Joined: Sun Jan 31, 2010 10:34:15

Re: Mangler vi en back eller to?

Post by WH-fan » Thu Feb 04, 2010 11:00:26

Enig med Chappy 22 og Prabakah ! Flot spillet mod Esbjerg, WH - og den unge kæde gjorde det sgu fint, men lad os også se noget mere til Nordentoft, så lang tid han er i WH med den behandling han har fået.
Der er garanteret flere klubber som ville tage imod ham med kyshånd- ligesom Kennie - for der sker sgu noget når han kommer på isen - og det er jo det det vi fans kommer for at se.....
Men han er virkelig blevet p..... på - gang på gang på gang - Og hvad får han ud af al sin fight og energi - jaah: INTET - en bænkplads næste kamp.
Nu hvor Kennie og Blokhus er stoppet i WH, så lad os sgu da beholde Nordentoft i WH, som vel er den eneste klub i DK, hvor en U20-landsholdsspiller sidder bænket ....

Locked