Spilledatoer for Semifinalerne

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
Locked
Hawk9900
Posts: 1
Joined: Mon Mar 22, 2010 9:29:24
Location: Frederikshavn

Spilledatoer for Semifinalerne

Post by Hawk9900 » Mon Mar 22, 2010 9:57:42

Det lader til at nogen (TV2 Sport - måske...!) har fået ændret i datoerne for afvikling af semifinale-serie E (SønderjyskE/Frh. Whitehawks).

Det oprindelige set-up med tirsdag/torsdag/lørdag o.s.v. gælder kun for de første 3 kampe - og kamp 4 afvikles så mandag d. 29/3.
Har fået delvist bekræftet af webmaster for WH, at "fri-søndagen" d. 28/3 er inddraget - og at alle efterfølgende kampe er rykket 1 dag frem.
(Har også hørt, at #23 har fået besked fra HC om det pr. telefon i dag - så der må være noget om snakken....)

Vil bare lige gøre opmærksom på det, da vi er mange som planlægger efter, hvornår WH spiller - og skal have arbejde/familie-kalenderen til at gå op.
Det fremgår desværre ikke tydeligt på whitehawks.dk (først under kampprogram), og mange tror måske at tir/tor/lør ligger fast, og skænker ikke lige datoen en tanke.

Vi skulle jo meget gerne have så mange som muligt i hallen for at støtte 100% op om drengene, så vi kan lave en overraskelse for hockeydanmark.
Og så ville det klæde klubben, at informere tydeligt om spilledatore - og meget gerne med en forklaring på hvorfor. Men det er jo lige det der med "fanpleje"....

Nå, de første 4 kampdatoer skulle som sagt ligge fast - og skal vil så ikke bare sige: "Skidt med resten - 4 kampe er nok for WH"

Locked