Page 1 of 1

Sportschef

Posted: Thu Mar 25, 2010 11:48:26
by Fisker Joe
Nu ser man at rødovre kan finde penge til en sportschef, var det ikke en ide om man også skulle have sådan en heroppe hos os.

Umiddelbart kan Mogens ikke magte alle opgavene, der sker ihvertfald ikke så meget nyt og det vil lette arbejdet for ham væsentligt. Syntes der kom mange nye tiltag dengang med sportsudvalget og den fungerende sportschef. Syntes det noget man kraftigt skal overveje for at kunne stå stærkere fremover :)

Re: Sportschef

Posted: Thu Mar 25, 2010 12:07:59
by Corey
Hvis der var penge til en sportschef, skulle vi så ikke heller anvende dem på en Canadisk power forward :?:

Re: Sportschef

Posted: Fri Mar 26, 2010 10:38:12
by Fisker Joe
Det er da og tage den kortsigtede løsning. Nu har man sat sig med 2014 og alting :idea:

Re: Sportschef

Posted: Fri Mar 26, 2010 10:55:29
by JoE_Kaffe
Rødovre har ikke fundet nogen penge til en sportschef. Gert Hansen arbejder som ulønnet sportschef og har sit normale arbejde ved siden af.
Umiddelbart synes jeg at Fisker Joes forslag er meget godt, hvis vi kan finde en, der vil gøre det billigt ;-)

Re: Sportschef

Posted: Fri Mar 26, 2010 2:26:42
by Peter Jensen
Ja, og en der vil gøre det gratis, er sikkert ikke to kopper lunken morgenurin værd :wink:

Lad os nu bare holde fast i det koncept vi har kørt i denne sæson. Det har da bragt meget lænegere end jeg havde forventet :D

Peter

Re: Sportschef

Posted: Fri Mar 26, 2010 3:31:20
by WHawks
Helt enig med Peter Jensen, man skal da ikke bare have en sportschef bare for at have en. Manden (kvinden) skal jo for fanden have kompetencerne, og så som nævnt være i den rigtige prisklasse (ja dvs. gratis). Den slags hænger nok ikke ligefrem på træerne.
Så ja lad os da endelig køre videre med den konstruktion vi har nu så længe det fungerer.

Re: Sportschef

Posted: Fri Mar 26, 2010 10:26:49
by Fisker Joe
Jovist er det gået godt, men det har da bestemt ikke været en sæson uden problemer. Unge spillere som Blokhus, Kennie er væk og ja Nordentoft har heller ikke været tilfreds - sådan nogle ting kunne måske have været undgået. Desuden ville en sportschef tage noget af presset fra Mogens A. som kunne koncentrere sig mere om at kræve penge ind fra sponsorer, eller tænke mere kreativt med hensyn til indtjening på andre områder.

Syntes at hvis klubben skal tage endnu et skridt fremad , med den samme strategi med de unge så må det være at få en sportschef, der kan være bindeled mellem ledelse og træner. :idea:

Re: Sportschef

Posted: Sat Mar 27, 2010 10:59:04
by Peter Jensen
Nej Fiskerjoe, de problemer kunne man ikke have undgået med en sportschef. Vi har så mange unge spillere der kan gøre sig på førsteholdet. Hvad skal vi med 10 potentielle ekstra ligaspillere, hvis vi ikke har plads til dem på holdet? Det er da meget bedre, at de kommer til at spille på højt niveau et andet sted.

Peter