Hej Mogens

Den tidligere direktør i Frederikshavn og nuværende direkør i Blokhus FC vil komme med indlæg til hockeydebatten.
Locked
nielsen024
Posts: 36
Joined: Mon Sep 22, 2008 8:59:54
Location: nordjylland

Hej Mogens

Post by nielsen024 » Sun Jun 07, 2009 3:27:12

Hej Mogens har et lidt kedeligt spørgsmål til dig. Sagen er, at jeg havde den tvivlsomme ære at møde jeres chef for kontrollør korpset i Sæbys natteliv i nat.
Marianne var på et værtshus omgivet af sine trofaste hjælpere (en ældre dame). Jeg indrømmer at have stillet Marianne et par spørgsmål angående hendes håndtering af White Hawks hjemmekampe. Det faldt især den ældre kontrol dame for brystet, som overhældte mig med eder og forbandelse. Jeg fandt Kvindernes reaktion morsom, kørte med på spøgen og drillede dem lidt.
Klokken 02.00 i nat blev jeg idømt af Marianne livsvarigt karentæne fra White Hawks hjemmekampe. Hun råbte i flere vidners påhør, at hun skulle sørge for, at jeg aldrig kom ind i Scanel Hockey Arene igen.
Jeg var til min første ishockeykamp i Frederikshavn i 1979, har mødt op til alle hjemmekampe siden, ligemeget hvor vi har lagt i tabellen.
Marianne ved, hvem jeg er, jeg ved, hvem hun er.
Jeg har aldrig lavet ballade ved White Hawks hjemmekampe, er aldrig blevet smidt ud af hallen.
Nu spørger jeg dig, Mogens. Er jeg velkommen til træningskampene i August ?.
Gælder min karentæne udstedt i sommernatten på Sæbys gågade klokken 02.00 om natten ?
Mit hjerte har altid banket for ishockeydrengene i Frederikshavn og for dansk ishockey. Tving mig ikke til at se hockey hos de røde fra Aalborg.
Jeg stiller gerne op til et møde for at rede trådene ud, men finder episoden så latterlig, at det ikke burde være nødvendigt.
Jeg har hørt meget snak omkring jeres chef for kontrollør korpset, der er sgu noget om snakken.
Her jeg karentæne eller ej ?

Venlig hilsen Nielsen fra Sæby
nordjyden

nielsen024
Posts: 36
Joined: Mon Sep 22, 2008 8:59:54
Location: nordjylland

Re: Hej Mogens

Post by nielsen024 » Mon Jun 08, 2009 10:19:12

Ved nærmere eftertanke var det måske et dumt sted at skrive min forgående mail. Jeg ønsker ikke at hænge nogen ud, var bare lidt ked af, hvis jeg ikke kan se ishockey mere i Frederikshavn. Det var ikke min mening at genere nogen, pigerne blev bare så ophidsede, var ikke min mening at give mig til at skændes med dem. Har nogen følt sig generet, så vil jeg da gerne undskylde.
Glem mit spørgsmål, det er vist lidt for fjollet.

Venlig hilsen Nielsen
nordjyden

Dir. Mogens Andersen
Posts: 56
Joined: Tue Jan 13, 2009 9:06:05

Re: Hej Mogens

Post by Dir. Mogens Andersen » Tue Jun 09, 2009 6:45:21

Hej
Ja det var lidt dumt at spørge herinde, du burde måske have skrevet en mail direkte til mig, fremfor at gøre det inde i et offentligt forum.
Hvad der sker andre steder end SCANEL Hockey Arena vil jeg ikke blande mig i, det må være en sag mellem dig og hvem der end har været den anden part af diskussionen, og ærligt, så kan jeg ikke se hvordan vores hjemmekampe kan blandes ind i Sæby's natteliv.

Så er svaret også givet til om du har karantæne eller ej.

mvh
Mogens

Locked