Sponsorat FOX

Den tidligere direktør i Frederikshavn og nuværende direkør i Blokhus FC vil komme med indlæg til hockeydebatten.
Locked
Fisker Joe
Posts: 34
Joined: Wed Jan 27, 2010 7:20:16

Sponsorat FOX

Post by Fisker Joe » Wed Feb 24, 2010 7:58:14

Hej Mogens.

Tidligere på sæsonen var der debat omkring et tilskud fra kommunen til WH og FOX der gik ud på at i sammen skulle få større virksomheder til at sponsorer de to klubber. Hvorfor er der ikke kommet noget mere ud af dette samarbejdet med FOX?

Derudover et spg. omkring hvorfor der ikke sker lidt mere nytænkning i forhold til indtjening? Her tænker jeg på at vi har haft puckspil sådan ca. altid, hvilket umiddelbart ikke er den store succes? derudover er der hele merchandise delen , det er jo på sin vis næsten umuligt at få fat i noget med et WHs logo på ? er det på grund af manglende tid - priotering eller hvad skyldes det ? I hvidovre har man set en dumpning af prisen på billetter - og de har i stedet satset på at man køber mere øl, mad osv , det ser man heller ikke?

umiddelbart vel da da være en måde at få lidt ekstra penge i kassen på - når nu sponsoraterne fra virksomhederne ikke kommer så let i hus som tidligere.

Dir. Mogens Andersen
Posts: 56
Joined: Tue Jan 13, 2009 9:06:05

Re: Sponsorat FOX

Post by Dir. Mogens Andersen » Thu Feb 25, 2010 8:59:54

Kære Fisker Joe
Det er generelt svært at tiltrække nye store sponsorer lige i øjeblikket og det har det været i et stykke tid. Der har været arbejdet på det i et bredt omfang sammen med FOX, og vi har haft dialoger med en del, men det har endnu ikke båret frugt. Men vi arbejder videre, men tiden er ikke med os lige pt.
Vi forsøgte jo netop med nogle nye tiltag i starten af sæsonen, men det blev ikke taget godt imod, Vi har tipskonkurrencen, hvor der var mulighed for at komme ned på isen og skyde på mål. Men i flere tilfælde "gad" de udtrukne ikke at møde op, når de blev råbt, samtidig var der flere og flere der efterspurgte puckspillet igen. Derfor genfindførte vi det.
Men jo du kan godt have ret i, der er ikke sker så meget nytænkning. Alt vi laver kræver ressourcer, vi er en meget smal organisation, og eftersom vi ingen supporter forening har, der netop kunne være behjælpelige med aktiviteter ved kampene, så står vi med det hele selv, og det er begrænset hvad vi formår. Vi har nogle drenge som altid er os behjælpelige, men til tider er det vigtigt for os, også at have "voksne" der kan stå med ansvaret for nogle ting, og dem har vi ganske enkelt ikke. Så det er også et spørgsmål om ressourcer.
Merchandise bliver der gjort noget ved ´til den kommende sæson, vi er helt med på at det ikke har været godt nok, så vi er i dialog omkring at kunne tilbyde de mest gængse ting. Så der kommer helt sikkert nyt på den front.
Jeg tror ikek de tjener penge på billetnedsænkningen i Hvidovre, og jeg ved faktisk ikke hvor stor en succes det har været, ikke med de tilskuertal somvi har set derover.Et tænkt eksempel, hvis ved nedsatte priserne til det halve, skulle der dobbelt så mange ind til hver kamp, for at opveje økonomien eller der skal lægges en del mere i cafeteriet, og det vil ganske enkelt ikke ske. Du kan diskutere emnet, men i bund og grund er det ebn tro sag, jeg tror ikke på det.
mvh

mogens

Locked