Page 1 of 1

Trøjeauktion udskudt

Posted: Thu Feb 25, 2010 4:13:07
by Slagteren
Hej Mogens.

Nu gik man lige og håbede og krydsede finger for at man endelig kunne få en trøje, hvor man ikke skulle af med flere tusinde. Men så udskyder i det sgu, Er det fordi at erhvervs folkene ikke kan komme imorgen?

Re: Trøjeauktion udskudt

Posted: Thu Feb 25, 2010 8:40:13
by Dir. Mogens Andersen
Hej
Vi tog en beslutning under det værste snevejr idag, derfor er auktionen udskudt. Vi kan altid være bagkloge og sige, at vi ikke skulle have udskudt den, men indtil videre har vi spillet 4 hjemmekampe der i den grad har været påvirket af sneen. Når vi holer auktionen vil vi gerne give så mange som muligt chancen for at være tilstede, derfor blev den udskudt.
Det har intet med med Erhvervsklubben at gøre. Til din info kan jeg sige at der er helt booket op imorgen til deres spisearrangement og der er endda venteliste til spisningen, så din bekymring har ingenting på sig. Ydermere, så var det yderst begrænset hvad der blev købt af trøjer fra Erhvervsklubbens medlemmer ved sidste auktion. Vi ønsker bare at give så mange som muligt chancen for at være til stede, uden indflydelse af sneen,

Mvh

Mogens

Re: Trøjeauktion udskudt

Posted: Thu Feb 25, 2010 8:48:20
by Slagteren
Det er osse helt okay, skuffet efter at have læst info på jeres hjemmeside fik udspil.

Re: Trøjeauktion udskudt

Posted: Thu Feb 25, 2010 9:01:29
by Dir. Mogens Andersen
den forstod jeg så ikke helt :-)