Page 1 of 1

SønderjyskE - Frederikshavn serien

Posted: Wed Mar 19, 2008 2:00:27
by Lo2
Hej,

Var spændende at læse om dit syn på kvartfinaleserien, så tænkt om du kunne give os dit syn på SønderjyskE- Frederikshavn?

Gerne med nogle % på hvor stor chance de to hold har for at gå videre.

Jeg vil også gerne høre dit syn på mesterskabsfavoritterne, må vel være Herning nu, men hvor stor chance har de efter din mening?

Mvh.
Lo2

Posted: Thu Mar 20, 2008 10:07:51
by Thomas Vandsted
Hej Lo2 -

Nu har jeg kun personligt set kampen tirsdag i Vojens, hvor SønderjyskE efter min mening selv var skyld i at de ikke vandt. Målene som Frederikshavn får er alt for lette og kommer efter nogle fejl, som SønderjyskE normalt ikke laver.

SønderjyskE er efter min mening bedre spiller for spiller, men der er noget over kollektivet i Frederikshavn, som gør det meget svært at spille mod dem.
Dog vil jeg have serien helt lige nu - da Frederikshavn stadig skal vinde kampe yderligere og til kampen fredag, har jeg SE svag favorit.

Min procentvurdering af serien vil være 50/50.

Herning er kommet igang med deres effektive spil og kører nu sikkert mod en finaleplads.
Om det er Frederikshavn eller SønderjyskE de skal møde der, ændrer ikke ved at jeg ser dem som favoritter i en finaleserie.

Hvad jeg giver dem af procenter, så må det være omkring 65 %, da jeg vil have dem 70/30 mod Frederikshavn og okmring 60/40 mod SønderjyskE.

Det er mit syn på situationen lige nu - nyd de resten af sæsonen og Påsken :o)

/Thomas