Overall spil på ishockey

Thomas sætter odds på ishockey for Danske Spil, og vil svare på stor og småt om hockey, specielt spilorienteret.
Locked
Mike
Posts: 2
Joined: Thu Jan 08, 2009 12:38:25

Overall spil på ishockey

Post by Mike » Thu Jan 08, 2009 12:47:06

Hej Thomas,

Har selv stor fornøjelse og mindre fortjeneste ved at spille på ishockey. Savner dog et større udvalg af spilobjekter ved danskespil.

Ville være fedt, hvis man undervejs i sæsonen kunne spille på grundspilsvinder, top 6 osv samt eventuelt specials på tv kampene og NHL hockey med danskerfokus.

Hvorfor har i ikke et større udvalg af ishockey spil? Synes personligt det er ærgeligt at der er en masse "ligegyldige" fodboldkampe og ikke større fokus på dansk ishockey. Er omsætningen virkelig ikke størrer på dansk ishockey?

Sidste ting. Er du frisk på at give dit uforpligtende bud på hvilke klubber der går hele vejen til semifinale og finaler?

På forhånd tak!

Thomas Vandsted
Posts: 25
Joined: Mon Jan 28, 2008 11:35:33

Re: Overall spil på ishockey

Post by Thomas Vandsted » Thu Jan 08, 2009 4:29:43

Hej Mike -

Godt med et relevant spørgsmål til vores nuværende udbud på Oddset.
Pt. har vi et loft på 255 kampe på Den Lange pr. spillerunde. Det gør desværre også, at vi bliver nødt til at prioritere i vores udvælgelse til Den Lange.

Alle kampe fra AL-Bankligaen vil være at finde på Den Lange, da det også er et meget populært spilleobjekt.
Endvidere har vi handicap og under/over på flere kampe, men det er ikke alle kampe, da det kommer an på hvad der ellers sker på sportsfronten.

Vi har forsøgt lidt med flere NHL kampe et par gange, men desværre har interessen vist sig at være minimal.
De fleste TV-kampe udbyder vi pt. også på Oddset Live, hvor der derigennem er mulighed for at på spille lidt flere forskellige væddemålstyper.

Personligt er jeg også selv tilhænger af Vinderspil på f.eks vinder af grundspillet, som du også foreslår. Desværre har det også her vist sig, at den tid vi bruger på at lave spillene - slet ikke lever op til den omsætning som de trækker. Men når der skal til at spilles kvartfinaler, så åbner vi igen op for Dansk Mester, hvilket forhåbenligt vil være interessant for Oddset-spillerne.

Kampene fra AL-Bankligaen er klart det mest populære hos Oddset-spillerne, men også svensk ishockey kan vække interesse hos vores ishockey-kunder.

Fodbold og håndbold er stadig en del mere populært hos vores spillere, hvorfor vi også udbyder meget af det.
Vi kan jo håbe på, at vi på sigt vil få endnu mere fokus på ishockey og dermed også mulighed for at udbyde endnu flere kampe.

Pladserne til semierne ser heldigvis meget tætte ud i år. Men jeg tror at Herning, Rødovre, SønderjyskE og Odense står stærkest pt. Har lidt svært ved at gøre mig klog på Nordsjælland, som jeg også ser som en aspirant til en af pladserne.

Men før vi når så langt, så bliver det også spændende at se, hvem der tager 6.pladsen på søndag. Og efterfølgende hvilke to hold, som kommer til at indkassere de sidste to billetter til kvartfinalerne.

Ha en god dag.

/Thomas
Nu må alle de finalenederlag stoppe, sæt igang AaB !

Locked