Stille omkring landsholdet

Her vil den assisterende landstræner svare på spørgsmål
Locked
Mr. AaB
Posts: 29
Joined: Wed Jan 30, 2008 9:23:20

Stille omkring landsholdet

Post by Mr. AaB » Wed Sep 10, 2008 9:46:19

Hej Esben,

Der har været lidt stille omkirng landsholdet på det seneste.

Kan du ikke fortælle os lidt om hvordan det går med den nye landstræner, og om de kommende vigtige kval kampe, og hvad med Frans og co. kommer de hjem?

Esben Nedermark
Posts: 24
Joined: Thu Feb 28, 2008 2:20:39

Post by Esben Nedermark » Thu Sep 11, 2008 1:11:20

Hej Mr. Aab og tak for din mail. Der er helt rigtigt lidt stille omkring landsholdet i øjeblikket, og det skyldes flere årsager. For 3 år siden havde vi en 4-nationers turnering i begyndelsen af sep, men dette har man valgt at droppe, ud fra flere grunde. Den ene er at turneringen ikke havde så stor sportslig værdi, og det var meget p.g.a de respektive klubber alle var igang med at spille træningskampe og derved finde de forskellige kædesammensætninger. Derfor var de meget kede af at undvære spillere til landsholdet. Og samtidig med det eksplosive antal udlændinge i dansk ishockey, var det måske også bedre at lade de (alt for få i mine øjne !!) danske spillere - spille sig til en stamplads i klubberne. Herudover starter den nye landstræner, Pär Bäckmann først i embedet d. 01. okt - men allerede i næste uge er han rundt og hilse på alle ligatrænerne.
Landsholdets første opgave i indeværende sæson er en turnering eller landskampe i Danmark i nov måned. Derefter skal vi til Hvidrusland i december og spille en 4-nationers turnering og endelig skal vi til Norge i feb og forsøge at kvallificere os til OL. Om vi for nogle af vores "NHL" spillere til rådighed er stadigvæk usikkert, da mange faktorer spiller ind - spiller de i NHL eller "kun" på deres farmerteam - vil klubberne frigive dem i 8 dage o.s.v. Dette er noget, som Pär Bäckmann og DIU må arbejde hårdt på at få løst i de kommende måneder
Bedste hilsner fra Esben

Locked