Slap lige af!

Her vil den assisterende landstræner svare på spørgsmål
Locked
DonnieBrasco
Posts: 2
Joined: Mon Jan 12, 2009 7:24:45

Slap lige af!

Post by DonnieBrasco » Thu Feb 05, 2009 5:41:13

Nu skal man ikke male fanden på væggen...Men for søren da, efter DK`s nederlag til skadesplagede og formodede svageste i gruppen Frankrig idag i norge- er der vel ikke mange der tror på DK slår endnu stærkere modstandere i Kaz. og Nor lør og søn.
Mit spg. går på, hvorfor er DK så dårligere? held eller udheld, Hockey handler om at udnytte sine chancer i kampen, og så kan man ikke snakke om uheld efter en kamp man klart dominerede - DK kendte ikke sin besøgelsestid eller ikke havde kvaliteten?
Altså Frankrig??? come on ikke nogen skræmmende hockey nation- tænk på da vi rykkede op i A-gruppen og slog USA og spillede uafgjordt med Canada. Hvorfor er vi gået så meget tilbage at vi taber til Frankrig og bliver spillet ud af banen af Østrig? Ved godt vi mangler Drengene fra Nord Amerika, men dengang vi kom op i A-gruppen første gang, stillede vi også kun med spillere fra DK og lidt fra sverige.
Er den DK liga røven af 5 division? vi kan jo slet ikke klare os mere mod modstandere vi engang slog og egentlig burde slå. Efter min mening er vi gået fuldstændig i stå, den danske udvikling og danske liga må jo være direkte elendig, for spillere fra den danske liga kan jo ingenting international, ser vi jo hver gang vi spiller mod udenlanske hold. Håber godt nok for lidt opmuntring med tanke på Kaz. og Nor. kampene men har sq min tvivl med den skandaløse kamp idag... Puha DK hockey på vej ned?

Esben Nedermark
Posts: 24
Joined: Thu Feb 28, 2008 2:20:39

Re: Slap lige af!

Post by Esben Nedermark » Tue Feb 10, 2009 11:47:10

Hej Donnie - er lige ankommet fra Oslo og ser din mail. Må indrømme, at jeg kan ikke være mere uenig i din bedømmele - jeg ved ikke lige, hvad ishockey du har set for nylig, eller det kan også være, at du skal en tur til brillemanden ! Danmark spiller FREMRAGENDE ishockey, skaber et hav af chancher, er spildominernede og spiller i det hele taget meget seværdigt hockey. Vi får ros mange steder fra - selv vores modstandere roser os og har stor respekt for Dansk ishockey. Ja - vi har nok et lille problem med at få pucken det sidste lille stykke over stegen, men det skal nok komme. Vi har så mange unge dygtige spillere, som med lidt mere rutine og lidt flere kampe i benene, nok skal få produceret de mål, som skal til for også at tilfredstille DINE store ambitioner om også at vinde de kampe som vi dominerer. Og til din oplysning, så er Frankring absolut IKKE et dårligt hold - de har faktisk været til OL 10 gange (samme som Norge) hvorimod vi aldrig har deltaget (endnu !)
Gå ud og se noget godt ishockey i vor hjemlige turnering og tag de posetive briller på - du vil blive overrasket !!!
MVH Esben

AaB-drengen
Posts: 10
Joined: Wed Apr 23, 2008 5:20:55
Location: Aalborg

Re: Slap lige af!

Post by AaB-drengen » Fri Feb 13, 2009 10:58:23

Hej Esben !!
Nu så jeg kun den sidste kamp mod Norge, og der kunne man jo i store perioder godt se, at dansk hockey stadig er i fremgang .. Tænker især på at truppen sagtens kunne have været stærkere, hvis "Amerikanerne" kunne have deltaget også .. Set på den måde, kan I vel kun være tilfreds med det drengene leverede? (OL-kval)

Mit spørgsmål vil så være om hvilken betydning du tror at det nye udlændinge loft får for landsholdet?
For umiddelbart vil det vel være godt at der kommer flere unge i spil hurtigere end hvis der var 10-12 udlændinge i trupperne?
Men kan det så skade på kvaliteten?


Mvh.
Jesper
Aalborg BK 1885 :)

Esben Nedermark
Posts: 24
Joined: Thu Feb 28, 2008 2:20:39

Re: Slap lige af!

Post by Esben Nedermark » Mon Feb 16, 2009 1:25:08

Hej Jesper - Ja selvfølgelig kunne vi godt have brugt vores "amerikanere" - de vil kunne gå ind på ethvert hold, men når det så er sagt, så gjorde de spillere, som vi havde med i Norge - det fremragende. Indstilling, attitude, vilje var i top og spillemæssigt kunne vi sagtens være os selv bekendt. Vi kom til en masse afslutninger og havde meget spil, men pucken ville ikke rigtigt vores vej. MHT udlændinge loft - så skal der ikke herske tvivl om, at min klare indstilling er, at det er et MUST med færre udlænginge. Man skal ikke være den store matematikker for at kunne regne ud, at såfremt der er 10 hold i ligaen med 10 udlænginge - dvs 100 stk, så er der "kun" 100 - 120 danske spillere tilbage. Af disse er der en del unge uden rutine og nogle "ældre, ikke landsholdsaktuelle" spillere, så rundt regnet er der 40 - 50 spillere at tage af til et seniorlandshold, som skal spille VM mod verdens stærkeste nationer !! Der vil måske - og kun måske - komme et lille kvalitetsdyk i ligaen med færre udlændinge, men på de anden side, så har Danmark spillet i top 8 - 12 i de sidste 5-6 år i u 18 og u 20 - dvs at vi har produceret masser af talenter - SOM BARE SKAL HAVE NOGET SPILLETID !!!! Havde man lidt tålmodighed i klubberne, og gav disse unge 2 - 3 år med flud spilletid og med i afgørende situationer som PP og Box, så vil de have landsholdsklare danske spillere. (Og den der historie om at danske spillere er dyrere end de udenlandske, den er der vil ikke flere, der hopper på mere ?????)
MVH Esben

Locked