Ringets tilstand

Hvis der bliver behov for andre klub forums åbner vi det gerne
Locked
Søndergård
Posts: 1
Joined: Wed Oct 19, 2011 10:21:33

Ringets tilstand

Post by Søndergård » Wed Oct 19, 2011 10:32:41

Der kan ikke længere være nogen tvivl, om at der er noget helt galt. Det er ikke for at kaste en masse mudder eller noget.
Men nu kampen igår.
Hvad laver vores dyreste back i 3 kæden, her mener jeg ikke Rasmus Christiansen?
Hvad fanden skal Mike Grey tage straffeslag?
Hvorfor kan vi ikke lukke den kamp?
Hvorfor rykker HC rundt i de kæder hele tiden?

Kan simpelthen ikke forstå man ikke tager konsekvensen af Mike M dårlige spil og sender hamn hjem. Vi kunne helt sikkert godt finde en erstatning i vores egne rækker, hvad blev der af Projekt 2014? Kan man snart stille spørgsmålstegn ved trænerens evne, til at styre et hold i modgang?
Vi ved jo alle Mike Grey topper senere, han skal nok komme igang.

Ishåki
Posts: 206
Joined: Sun Aug 31, 2008 8:15:00
Location: Frederikshavn

Re: Ringets tilstand

Post by Ishåki » Wed Oct 19, 2011 2:59:13

Måske der er håb forude, følgende sakset på albankliga.dk:

En markant personlighed i dansk ishockey, tjekkiske Dusan Bosko, var til stede i aftes på Scanel Hockey Arena. Bosko markerede sig stærkest som træner i Rungsted, men han nåede også at coache Frederikshavn og førte blandt andet nordjyderne til DM-bronze. Desuden var han træner i både Rødovre og KSF.
Scanel Hockey Arena - også kaldet "Helvede i Nord" - nok mest pga. Danmarks ringeste tilskuerforhold...

AK47
Posts: 112
Joined: Thu Jan 31, 2008 9:20:50

Re: Ringets tilstand

Post by AK47 » Wed Oct 19, 2011 3:15:21

Først og fremmest er det dejligt at konstatere, at vi har fået 2 nye udlændinge på kontrakt, 2 spiller som vil noget for holdet, havde dog gerne set at vores unge drenge fik chancen, men lad nu det ligge.

I samme indlæg som jeg læste ovenstående, udtaler vores træner, at spillerne måske bliver nervøse i slutfasen og bliver bange for at vinde. Dertil kan jeg kun sige, kære Henrik Chrstiansen, er der nogen som er nervøse og handlingslammet, så er det dælme dig. Træd nu for søren da i karakter, ellers må du vige pladsen, det kan ikke være rigtig, at du bruger spillere, som ikke præsterere og samtidig har nogle unge gutter siddende udenfor.

Når det så er sagt, så er det heller ikke særlig givende for holdets moral, når træner efter kampen i Esbjerg er citeret for at sige, "at da man kom bagud 2-1, så var det lidt svært at tro på det", :shock: :shock: :? WHAT hvad er det for noget pladder at sige, kom nu frem i bussen og giv dine spillere noget kredit og fightervilje, istedet for at straffe dem for deres mindste fejltrin.

Og er der nogen der træder ved siden af for alvor, så må de lære af det, men den opskrift kan jeg se du har.

Og så skal træneren ikke have hele skylden for at det ikke lige kører for holdet, banens bedste WH-spiller i går mod Aab, Sarauer tager en fuldstændig unødvendig udvisning i angrebszonen !!!!!! i powerplay !!!!!!!!!!!! ved stillingen 4-2, vi kan lukke kampen, istedet scorer fucking aab 2 gange, og det ender med i taber, det er dælme heller ikke de bedste overblik fra en af holdets "stjerner".

Håber på en sejr over København lørdag :!: :!:
Janum sponseres af Nibe Festivalen - "Den lille fede"

Gå nu på pension Janum

Locked